Коя е Ирина Митева (Ива Фотева от "Откраднат живот")?


Ирина Митева е Ина Фотева в "Откраднат живот"...

25-годишната актриса е родена в гр. Добрич. Завършва средното си образование в СУ "П. Р. Славейков", след което продължава обучението си в НАТФИЗ в класa на проф. П. Марков. "Не влязох от първия път в НАТФИЗ, но това беше най-доброто, което можеше да ми се случи", казва тя за обучението си в Академията.

В началото на годината се явява на кастинг за роля в медицинския хит "Откраднат живот". Първо прави проби като анестезиоложката Албена Войнова, но след това е избрана за магнетичната Ина Фотева. Признава, че си прилича с героинята си по манията за големите обеци и езотериката. "Ина Фотева си я измислям всеки ден. Тя е доста различна от мен, но същевременно сме сродни. Искрено се забавлявам. Да, харесвам си ролята! И се надявам да се справям с нея или тя с мен"...

В сериала Ирина си партнира с Наум Шопов (д-р Борис Тасев) и Васил Бинев (Иво Фонев), като споделя, че е близка с всички от екипа: "Всички са великолепни! Помагат, съветват, подкрепят! Прекрасни са!"... Освен на екран, зрителите могат да я гледат в постановките "Нирвана" в Шуменския театър и "Тектоника на чувствата" към Сливенския театър.

Коментари

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим!