"Опасни улици" с фатален сезон


"Опасни улици" се завръща в Турция след лятната почивка през юли и август...

Хитовата кримка, която се върти от 2006 г. насам, е подновена за рекордния, но и фатален (само като число) 13-и сезон, с което става един от най-дълго излъчваните телевизионни сериали в южната ни съседка. До момента са заснети цели 485 епизода, а криминалните случаи, които екипът на Ръза е разрешил, наброяват 1500.

"Опасни улици" се завръща след броени дни в ефира на турския Kanal D, като отново ще се излъчва всяка петъчна вечер след 20:00 ч. Стартът е на 14-и септември! Трейлърите към новия сезон, които можете да видите долу, обещават на зрителите нова доза съспенс, екшън и драма, а в промото зрителите виждат и нови лица, които допълват добре познатия от години каст.

В България гледаме "Опасни улици" от март 2011 г. Въпреки че bTV неведнъж е прекъсвала сериала по време на сезоните, той и до ден днешен запазва категоричното си лидерство в слота си на излъчване и привлича близо милионна аудитория всяка делнична вечер точно преди новините.

Заради завръщането на българската сага "Скъпи наследници" обаче, от 17-и септември (другия понеделник) "Опасни улици" предстои да бъде отново преустановен. Последният епизод за това лято ще бъде показан на 14-и септември (петък) от 17:30 до 19:00 ч.

Коментари