Утре в "Искрите на отмъщението": Тахсин научава, че ще има внук, Джесур разказва на Сюхан за баща си (28-и септември)


Прочетете какво ще се случи утре (28-и септември) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!


Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Адалет отива в имението на Корлудаа след разговора си с Джесур. Сюхан не харесва Адалет, защото си мисли, че тя е виновна за смъртта на майка ѝ.

Джахиде разказва на Хюля, че май са заловили убиеца на лекаря. Проститутката се е възползвала от случая, за да натопи бащата на детето си за това убийство.

Джесур отива във фирмата на Михрибан. Човек от охраната докладва за това на стареца.

Тахсин успокоява Адалет, че всичко вече е свършило преди 30 години. Охранителят подслушва разговора на Михрибан и Джесур. Майката на Бюлент разказва, че преди 30 години е имало убийство. Полицията е заловила убиеца, който се оказва брат на любовницата на Тахсин.

Сюхан се опитва да разбере от брат си истината за произхода на баща им. Корхан не казва нищо на сестра си. Лъже Сюхан, че скандалите между майка им и баща им са били заради любовните връзки на Тахсин.

Хюля и Джахиде научват пола на бебето и се радват, че ще се роди момче.

Тахсин прави забележка на Джесур заради разговора му с Адалет. Младежът разказва какво се е случило в болницата и думите на директорката на сиропиталището. Тахсин отговаря, че жената е била на 90 години и е възможно да е говорила несвързано.

Джахиде се обажда на свекъра си и му съобщава, че ще роди момче. Старецът организира парти.

Джесур се появява на партито. Бил е поканен от Тахсин. Младежът подарява подарък на Джахиде. 

Салих копае в имота на Джесур. По заповед на Тахсин, той трябва да провери за качеството на златото. Кемал го хваща.

Джесур иска да измъкне Сюхан от партито. Тя обаче му отказва и го кара да си тръгне. Джесур ѝ казва, че я чака на следващата сутрин пред имението.

Джахиде се опитва да разбере какви са намеренията на Сюхан спрямо Джесур. Момичето казва, че той ѝ е враг. В уречения час двамата млади се срещат. Джахиде ги наблюдава през прозореца.

Джесур показва къде живее бившата жена на Рафат. Отваря пощенската кутия и ѝ показва, че наистина тази жена живее там. Сюхан се качва в колата му.

Двамата отиват на закуска, но отново започват да спорят. Тя продължава да го разпитва за баща му. Джесур ѝ отговаря. Кара я да го разпитва за всичко. Джесур ѝ разказва, че баща му е бил изигран по мръсен начин и е изгубил цялото си наследство. 

Джесур и Бану разбират, че новият директор на сиропиталището е работил с брата на Адалет, като го е използвал да продава момичетата след като пораснат. Тахсим е взел Адалет под крилото си и е убил директора, а братът на любовницата си е вкарал в затвора.

Коментари