Утре в "Искрите на отмъщението": Сюхан и Джесур отсядат в хотел в близост до инцидента, Митхат организира нападение над къщата на Алендароулу, Ширин напуска Кемал, Корхан не може да открие Хюля, за да докаже своята невинност пред Джахиде (19-и октомври)


Прочетете какво ще се случи утре (19-и октомври) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Сюхан и Джесур се настаняват в хотела. Тя  не може да повярва, че баща й е разпоредил опита за убийство на Джесур. Той я моли да му има доверие. Обещава на Сюхан, че по никакъв начин няма да й навреди.

Рафат пристига в хотела.  Среща се с Джесур. Двамата отново са замислили нещо, защото младежът дава на приятеля си личната карта на Сюхан.

Ширин се оплаква на майка си. Бюлент и Джахиде правят сцена пред момичето, но тя подслушва и разбира, че Корхан е станал жертва на техните интриги.

Хюля е почистила следите от къщата и се е изнесла от там.

Джесур се обажда на Тахсин и го предупреждава, че Корлудаа вече не е безопасната му зона. Старецът го заплашва с убийство, а Джесур записва разговора. Младежът го предупреждава, че вече има доказателство и повече да не го заплашва, защото Тахсин ще е първият заподозрян. 

Сюхан вижда Джесур в басейна и си мисли, че е удавен. Хвърля се при него. Той става и започва да се шегува с нея.  После я хваща и на фона на музика започва неговата специална водна терапия. Двамата се целуват. Сюхан сънува тази сцена и се стряска. Шокирана от съня си, тя излиза от басейна. Джесур продължава своята терапия.

Кемал съобщава на Джесур какво е направила Бану.

Шефът на полицията докладва, че са открили къде е Сюхан. Тахсин отново поръчва на Бюлент да се погрижи.

Джесур и Сюхан отиват на вечеря в друг ресторант. Бюлент ги проследява.

Ширин напуска дома на Алендароулу.  Кемал й носи куфарите до колата. Ширин се сбогува с Фиген, а Бану я моли да не си тръгва. Кемал също иска да я спре, но тя се инати. Ширин казва на мъжа си, че не иска нейното щастие да се гради за сметка на нещастието на Сюхан.

В същата нощ Митхат организира нападение над къщата на Алендароулу. 

Джесур казва на Сюхан, че се е заклел, че ще отнеме всичко ценно на Тахсин, дори и най-ценното му съкровище, тоест нея. Дава й телефонът, на който е записан разговора му с Рафат.

Коментари