Утре в "Искрите на отмъщението": Сюхан предлага на Джесур да се оженят, след като разбира, че Тахсин я е отвлякъл (23-и октомври)


Прочетете какво ще се случи утре (22-и октомври) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Сюхан си мисли, че Джесур я е отвлякъл. Похитителите й показват, че Джесур идва с мотора. Около гаража има полиция. Кемал кара пица  в автосервиза. Докато двамата похитители взимат пицата, Джесур влиза в помещението. След което пребива двамата пазачи на Сюхан и заедно с Кемал взимат момичето. Тя не вярва, че баща й стои зад отвличането. След минути полицията влиза в автосервиза, заедно с Бюлент, но не откриват никой. Тахсин също идва, но помещението е празно. Сюхан наблюдава реакцията на близките си, скрита в едно страничните помещения. Шефът на полицията продължава да ги търси. Тахсин се изпуска, че той е искал да използва Джесур, за да върне доверието на дъщеря си. Корхан е бесен. Опонира на баща си.

Момичето става свидетел на цялата свада. Сюхан се кани да даде урок на баща си. Джесур не иска. Тя му предлага двамата да се оженят. Той приема, но тя му отговаря, че това няма да е истински брак, а ще е нейното отмъщение спрямо баща й.

В това време хората на Джесур са обискирали склада на Митхат. Брат му Мехмет, началника на полицията, отива там.

Джесур отвежда Сюхан в едно подземие и й показва оригиналите на картините. Отново я пита дали иска да се омъжи за него.

Бану съобщава на всички, че похитителите са били хора на Митхат. Директорът на полицията роптае, но адвокатката му казва да подаде жалба.

Джесур отново припомня на Сюхан, че този брак ще я опълчи срещу всички. Сюхан му обещава, че ще се грижи за него и майка му.

Тахсин вдига скандал на шефа на полицията. Комисарят го гони от кабинета си. Тахсин заплашва всички със смърт.

Свидетел разпознава хората отвлекли Сюхан. Тахсин отказва да даде показания в участъка. За Сюхан баща й вече е мъртъв.

Тахсин иска с Адалет да заминат. Обяснява на останалите членове на семейството, че Джесур е отвлякъл Сюхан.

Бюлент се опитва да разбере защо Джесур е арестувал Митхат. Бану му отговаря да попита Тахсин. Бюлент се опитва да манипулира адвокатката, припомняйки й миналото. Бану му отговаря подобаващо.

Адалет не иска да бягат. Моли съпруга си да си почине.

Ширин казва на Корхан, че се е чула със Сюхан. Той я праща да се върне в имението на Алендароулу.

Джахиде напуска къщата и отива да живее в апартамента в Истанбул.

Джесур и Сюхан си правят медицински изследвания, за да се оженят.

Коментари