Утре в "Искрите на отмъщението": Джахиде настройва Сюхан срещу Джесур, Тахсин се отказва от дъщеря си, Бану се обажда на Сюхан и ѝ казва, че... (25-и октомври)


Прочетете какво ще се случи утре (25-и октомври) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Корхан и Сюхан пристигат в болницата. Слизат в моргата. От там излизат Тахсин и началникът на полицията Мехмет. Митхат Топакчъ е починал. Корхан упреква семейството си, че са ненормални. Брат и сестра са решили, че баща им е починал. Сюхан упреква Тахсин, че е готов да унищожи собствените си деца, за да скрие тайните си. Тя му съобщава, че е била в сервиза, когато са отишли да я "спасяват".

Адалет и Сюхан отново се скарват. Бюлент съобщава на момичето, че никога няма да й прости. 

Бану упреква Джесур, че все повече се отдалечава от отмъщението си. Той се вбесява.

На излизане от болницата, полицаите викат Джесур да даде показания в участъка. Сюхан го придружава.

Джахиде е много ядосана, че плановете й са се провалили. Хюля пита за нейната виза.

Ширин и майка й стягат багажа на Сюхан. Джахиде споделя с тях, че Джесур иска да отнеме имението, тъй като според завещанието на майка й, след като се омъжи, Сюхан получава наследството.

Тахсин вече не желае да чува името на дъщеря си. Адалет предупреждава живущите в къщата да не споменават името на Сюхан.

В имението на Алендароулу посрещат младоженците с музика. Фюген много се радва за двамата.

Корхан казва на баща си да се издължи на Джесур и този спор да приключи. Тахсин му заявява, че този дълг ще бъде изплатен, но само със смърт. Корхан недоумява. Старецът заявява, че вече няма дъщеря и зет.

Тахсин се обажда да спарат тока и водата в чифлика на Алендароулу.

Бащата на Бану разказва откъде започва конфликта между Корлудаа и Карахасан. Бюлент слуша разговора внимателно. Михрибан също разказва историята си с Тахсин. Единствено тя е виждала двете картини. Михрибан заявява, че ще свидетелства в съда, защото не се страхува от Тахсин. Бюлент е против майка му да се замесва.

Джесур казва на съпругата си, че някой ден брака им ще бъде истински.

Ширин споделя с Кемал какво е научила от Джахиде за наследството на булката.

Бану се обажда на Сюхан и й заявява, че я мрази.

Джахиде казва на мъжа си, че Джесур е наранил кобилата. Обяснява на Корхан, че съседът им е искал да се ожени за сестра му. 

Михрибан разказва на Джесур за историята с картината. Фактът, че е била изоставена от Тахсин, я принуждава да си отмъщава.

Сюхан вярва на думите на Корхан и си мисли, че съпругът й се е възползвал от нея.

Коментари