Фахрие Евджен: "За 10 дни напълнях с 5 килограма"


В очакване на новия член на семейството...

През последните десетина дни любимците на зрителите - Бурак Йозчивит ("Черна любов", "Великолепният век", "Чучулигата") и Фахрие Евджен ("Листопад", "Чучулигате"), които тръпнат в очакване на първородния си син, гостуваха на родителите на бъдещата майка в Германия, откъдето е и родом тя.

Там екранният Кемал от хитовата поредица "Черна любов" уреди покупко-продажбата на чисто нова къща, в която Фахрие да прекара следващите месеци от бременността си, близо до майка си и баща си, докато той се подготвя за снимките на най-новия си проект - историческата сага "Възкресението на Осман".

В момента Евджен е в четвърти месец, като при завръщането си в Турция актрисата с усмивка споделила пред репортери, че е наддала килограми по време на престоя си в родния си град: "С помощта на мама, и по-точно на нейните вкусотии, качих 5 килограма за 10 дни"...

32-годишната красавица доверила още, че в менюто си залага само на биологични продукти, които хем да я поддържат в добра форма, хем и да са полезни за плода.

Коментари