Утре в "Искрите на отмъщението": Сюхан прочита писмото от бащата на Джесур. Отварят гроба на Карахасаноулу (12-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (12-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Джесур отива при Сюхан. Тя го приема с неохота. Двамата започват да спорят. Тя не иска да приеме омразата на Джесур към баща ѝ. Той ѝ предлага да събере двете части на писмото и да го прочете, ако то се окаже предсмъртно, Джесур ще направи всичко, което тя поиска и няма да отвори гроба. Моли Сюхан да му пише само за любов.

Джесур и майка му се разхождат заедно. Той я уверява, че всичко скоро ще се успокои. Фюген започва да рецитира стихотворение, което е чула от мъжа си.

Тахсин започва да търси нещо, с което да оклевети новия прокурор. Мехмед му докладва, че Серхат е дошъл да работи в Корлудаа по собствено желание.

Джахиде и Корхан се правят на луди пред Сюхан за писмото.

Серхат Севаштюрк отива в аптеката при Адалет, за да си купи лекарства. Започва да я разпитва как така Мутлу се е предал.

Тахсин научава също за писмото и се ядосва на сина си.

Сюхан прочита съдържанието на написаното от Карахасаноулу. Хасан е написал писмото до Тахсин. Майката на Сюхан не иска той да си тръгва и дърпа листа с хартия. Тогава писмото се къса на две. Сюхан разбира цялата истина за намеренията на бащата на Джесур. Съобщава на съпруга си, че вече е прочела това писмо и моли Джесур да отвори гроба на баща си. Той й благодари.

Тахсин вдига скандал на Корхан и унищожава писмото. 

Един просяк изскача пред колата на Адалет. Тя се стряска. Ръза е организирал всичко това.

Тахсин продължава да проверява пощата на Джесур, заедно с бившите съдия, прокурор и началник на полицията.

Започват да разкопават гроба на Карахасаноулу. Джесур присъства на ексхумацията.

Корхан е при сестра си. Тя му е благодарна, че в този момент брат ѝ е с нея. Споделя с Корхан какво чувства към съпруга си.

Прокурорът взима проби от гроба и ги дава за експертиза.

Коментари