Утре в "Намери ме": Мелек получава пратка от неизвестен подател, като в кутията намира мъртва... (13-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Намери ме", излъчващ се всеки делник от 17:00 до 18:00 часа по NOVA!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Намери ме", като отворите този линк - https://www.facebook.com/NameriMeElif/

Мелих наема охрана за Мелек. След това изчезва безследно.

Неждет приема Еркут в кръга на приближените си. 

Кенан прави опит да се срещне с мъжа, който е прекият отговорник за смъртта на родителите на Мелек. В затвора му съобщават, че престъпникът е починал, веднага след като е изказал готовност да говори с него. 

Мелек получава пратка от неизвестен подател. В кутията намира мъртва змия. Кенан подава жалба в полицията, като посочва Неждет за виновен. 

Вейсел продава къщата си и заедно с Мурат и Тюляй се нанасят в автомивката. Престъпниците му връщат писмото с мнимите самопризнания. 

Мурат търси да наеме апартамент. Среща се отново с Фериде - момичето, укривало го при гонитбата с престъпниците. 

Неждет и Еркут посещават Арзу в затвора. Тя им споделя, че Елиф е дъщеря на Кенан и Мелек. Неждет декларира готовността си да изкара Арзу от затвора, като в замяна настоява тя да не допусне Кенан да се разведе с нея. Заклева се, че земята на Кенан ще остане за Тууче. 

Кенан разказва на Мелек, че Алие е искала единствено да сплаши семейството ѝ, за да им вземе земята. Споделя, че родителите ѝ са мъртви по нареждане на друг мъж. 

Източник: ТВ Сага 

Коментари