Утре в "Искрите на отмъщението": Тахсин замисля план срещу Джесур и Ръза, Сюхан търси помощ от брат си, за да разбере истината (14-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (14-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Прокурорът упреква Джесур, че допуска грешка и му забранява да се среща с Тахсин. Молбата на Сюхан е същата. Серхат съобщава за получената от Адалет бележка.

Ръза е на туристическа обиколка във фабриката и снима всичко в стъкларския цех с телефона си.

Тахсин смята, че Джесур няма доказателства за нищо. Докато Синан шофира срещат по пътя Фюген, която се разхожда с останалите. Жената се плаши от преминаващата кола на Корлудаа. 

Ръза докладва на някой, че обикаля фабриките на Корлудаа.

Михрибан си признава, че е искала да се срещне с Ръза в затвора. После споделя своята версия, че Ръза е научил за Джесур и е решил да се свърже с него. Младежът се обажда на Кемал, за да провери нещо в компютъра.

Ръза се отделя от туристите и изпраща свой човек с мотор някъде.

Кемал изпраща искания файл на Джесур. Прокурорът се разпорежда да проследят айпито. 

Тахсин също проследява електронната кореспонденция на Джесур.

Ръза разбива вратата на помещението, в което преди 30 години се е случило убийството.

Корхан се прибира в апартамента си в Истанбул и разглежда пощата, но не забелязва едно от писмата.

Ръза си спомня как Тахсин го е измъчвал, за да поеме вината за убийствата. Надява се Джесур да унищожи Корлудаа.

Джесур се опитва да нахрани майка си. Болестта на Фюген се развива.

Адалет е отчаяна. Продължава да се страхува от брат си. Тахсин я успокоява, като набеждава Джесур за бележката. Споделя с жена си, че иска да си отмъсти, като накара Джесур и Ръза да станат жертви на отмъщението си.

Хюля звъни на Корхан, но той спи. Вдига си телефона, но си мисли, че Сюхан му се обажда. Сестра му е отишла в апартамента, докато той спи.

Хюля не може да се свърже с Джахиде. Оставя ѝ съобщение.

Сюхан пита брат си какво общо има Ръза и баща им. Корхан отказва да съдейства на сестра си.

Джахиде прави втори тест при своята гинеколожка. Лекарката я моли да проследят бременността през първите месеци, защото лекарството, което пие Джахиде, може да навреди на бебето.

Джесур се интересува дали Бану не се е влюбила в Бюлент. Тя го успокоява, че не е. Адвокатката упреква Бюлент, че я излъгал. Разказва му, че ги е видяла заедно с Хюля. Той се оправдава, че няма нищо общо с фалшивата медицинска сестра. Бюлент се опитва да се свърже с Джахиде, за да потвърди алибито му. Бану му казва, че не иска никакви нови проблеми, но ако той е жертва на Хюля може да му помогне...

Коментари