Утре във ФИНАЛА на "Любов на инат": Ялън и Дефне разкриват плана на Топрак (15-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (15-и ноември) в последния епизод на турския сериал "Любов на инат", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Любов на инат", като отворите този линк - https://www.facebook.com/LubovNaInatBG/

Полат отива в офиса на Аслъ и си назначава час при Нехир. Аслъ е щастлива, че Полат е влюбен в Нехир и ще се отърве от нея. 

Майката на Дамла ѝ съобщава, че няма смисъл да се прибира вече у дома, защото съдия-изпълнител е запорирал цялото им имущество. Дениз предлага на Дамла да ѝ помогне, но тя отказва. Тогава той ѝ казва да се пренесе у тях. 

Наетата жена от Топрак се появява в офиса на "Арас Технолъджи". Заявява, че има уговорена среща с Ялън. Ялън обаче не може да я приеме, тъй като излиза. Оставя срещата с Мерве на Дениз. 

Мерве се обажда на Топрак и си уговарят среща на следващия ден. Лейля чува разговора им и мисли, че съпругът ѝ си има любовница. 

Ялън и Полат събират цялата махала и започват да викат пред къщата на Барутчу, за да излезе Топрак и да се съгласи да даде Дефне за жена. 

Йешим и Чънар се канят да прекарат най-накрая първата си брачна нощ, но не успяват, тъй като Пембе се качва при тях, за да спи в апартамента им. 

На сутринта Йешим заварва как Пембе е в стаята ѝ и изхвърля по-провокативните ѝ дрехи. 

Мерве отново се появява в офиса на Ялън. Сонгюл им носи кафе и вижда как Мерве опитва да сваля Ялън. След това Сонгюл се обажда на Дефне, за да я предупреди за Мерве. Дефне е бясна и излиза. 

Майката на Йешим се появява на вратата ѝ. Става ясно, че Йешим нарочно я е извикала. 

Майката на Дамла пък пристига в имението на Арас. 

Ялън усеща, че Мерве го сваля и я отрязва. Дефне се появява в компанията и опитва да се нахвърли върху Мерве. Ялън обаче я възпира да извърши някоя глупост. Мерве си тръгва, а Дефне и Ялън намират визитката на Топрак. Досещат се, че Топрак им е скроил номер. Двамата отиват при него

Полат вижда как шефът на Нехир я сваля и го заплашва. Нехир започва да хвърля предмети по Полат от яд. 

Дефне и Ялън се притесняват, че Мерве ще ги издаде на Топрак. 

Мерве отива при Топрак, а Лейля я вижда. Ялън и Дефне пристигат, а Лейля влиза с тях. Лейля си мисли, че Мерве е любовница на Топрак и се нахвърля върху нея. Дефне се сгушва в Ялън, а Топрак се чуди какво става...

КРАЙ! 

Коментари

  1. А ще има ли продължение някога

    ОтговорИзтриване
  2. Ако това е всичко и найстина е краят съжелявам за загубеното време

    ОтговорИзтриване
  3. Zashto tova e finala to ne e bilo interesno 😕

    ОтговорИзтриване
  4. Da I qas chakam no mai nqma da ima

    ОтговорИзтриване
  5. Много. Тъпо свърши

    ОтговорИзтриване
  6. Нямя ли да има продължение

    ОтговорИзтриване
  7. как може така бързо да дойде финалът на толкова много хубав филм та още дори на са показали дали изобщо ялън и дефне ще бъдат заедно толкова много вълнение а накрая свърши!!!!

    ОтговорИзтриване
  8. ЩЕ ИМА ЛИ ПРОДЪЛЖЕНИЕ НЕ МИ СЕ ВЯРВА ТОВА ДА Е ФИНАЛЪТ!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим!