Утре в "Любов от втори опит": Фатих и Зейнеп лъжат близките си, че са се сгодили, а бащата на Зейнеп отвлича Фатих (16-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (16-и ноември) в първия епизод на турския сериал "Любов от втори опит", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Любов от втори опит", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AskYenidenBG/

Зейнеп и Ертан тренират заедно бокс. Младата девойка бързо се влюбва в Ертан и не обръща внимание, че любимият отказва да се запознае с баща ѝ Шевкет. Ертан предлага на Зейнеп да замине с него в САЩ, докато следва и тя се съгласява. Когато Зейнеп разбира, че е бременна Ертан заявява, че не може да се ожени за нея и трябва да направи аборт. Зейнеп отказва и ражда детето с надеждата, че Ертан ще промени отношението си. Той обаче я изоставя и тя е принудена сама да отгледа сина си Селим, работейки в различни заведения, за да се издържа. Ежедневнието ѝ става толкова трудно, че след година тя решава да се върне в Турция. 

Фатих е единственият наследник на богатата фамилия Шекерджизаде. Той е сгоден за Ирем, за която близките му искат да го оженят от 6-годишен. Фатих се съпротивлява и заминава да учи в Ню Йорк, където си влюбва в американката Саманта. Тя обаче отхвърля предложението му за брак. Той е съкрушен и се връща в Турция. По време на полета до Истанбул, той се запознава със Зейнеп, която признава, че е самотна майка, но твърди, че е заченала с помощта на анонимен донор. Зейнеп споделя с Фатих, че се страхува от реакцията на близките си, когато узнаят, че има бебе. Фатих ѝ предлага да заблудят близките си, че са се сгодили - по този начин ще избегне сватбата с годеницата си Ирем. Зейнеп приема, но отказва да приеме заплащане за участието си в измамата. 

Орхан, братовчедът на Зейнеп, я забелязва на летището, докато се качва в лимозината, изпратена от бащата на Фатих. Орхан проследява Зейнеп и я вижда да влиза в имението на Шекерджизаде. Близките на Фатих са му подготвили парти-изненада по случай завръщането му, на което присъства и годеницата му Ирем. Всички са смаяни от появата на Зейнеп, която е с бебе на ръце. Мукадес, майката на Фатих, заявява, че никога няма да приеме Зейнеп за своя снаха. Баща му Фехми обаче се радва на внука си и Зейнеп настоява Фатих да каже пред близките си, че Селим не е негов син, а се е оженил за нея след раждането му. Фатих я моли за отсрочка в разкриването на истината. 

Гюлсюм, бабата на Фатих, приема хладно Зейнеп, но когато Селим се разболява, тя сама го изкъпва, за да понижи температурата на бебето. Гюлсюм е трогната, когато узнава, че детето се нарича Селим като покойния ѝ съпруг. 

Шевкет научава от Орхан къде се намира дъщеря му и нарежда на хората си да отвлекат Фатих. 

Източник: ТВ Сага 

Коментари