Утре в "Любов от втори опит": Бебето на Зейнеп изчезва, Шевкет насочва оръжие срещу дъщеря си Зейнеп (19-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (19-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Любов от втори опит", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Любов от втори опит", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AskYenidenBG/

Шевкет обвинява Фатих, че е съблазнил дъщеря му и я е отвлякъл в САЩ. Заплашва да отнеме живота му, но Фатих съобщава, че се е оженил за Зейнеп и им се е родил син на име Селим. Шевкет заповядва да го хвърлят в леденото море и поръчва да се върне с внука му. 

Фатих се простудява, но на следващата сутрин настоява пред Зейнеп да посетят близките ѝ със Селим, премълчавайки, че се е срещнал с Шевкет. 

Ядигар, леля на Зейнеп, и дъщеря ѝ Елиф ги посрещат в дома на Шевкет. Ядигар се обажда на брат си и той се връща от пристанището. Шевкет заявява на Зейнеп, че вече няма дъщеря, и пропомня на Фатих, че е пожелал да доведе само внука му Селим. Разгневената Зейнеп напуска къщата и влиза в конфликт с Фатих. Тя се качва с бебето в преминаващо такси. Фатих я настига на пристанището и настоява да се върне с него в имението. Зейнеп отказва, но когато  Орхан се нахвърля върху него, тя защитава Фатих. Докато Фатих и Орхан се борят, моряците Камил и Джеват вземат Селим и бягат с него. Орхан признава пред братовчедка си, че Шевкет ги е изпратил да похитят внука му. 

Шевкет и моряците отвеждат Селим при Разия, дойката на Камил, за да нахрани бебето. Докато мъжете разговарт, Разия напуска жилището си. Шевкет и моряците тръгва по следите на старата жена. Зейнеп, Фатих и Ядигар също разбират за случилото се и тръгват да търсят Разия. Зейнеп не успява да намери бебето и се нахвърля върху Орхан. Фетих се включва в схватката. 

Гюлсюм заплашва Шевкет, че ще го накаже жестоко, ако нещо се случи с правнука ѝ. Шевкет заявяват, че не се бои от семейство Шекерджизаде. Фехми решава да уведоми властите за изчезването на детето, но Фатих го възпира. 

Елиф открива Разия с бебето и ги довежда на пристанището. 

Шевкет заплашва Зейнеп с пистолет, ако не се прибере в дома му със Селим. Зейнеп го предизвиква да стреля и баща ѝ сваля оръжието. 

Близките на Фатих искат обяснение за гнева на Шевкет. Фатих заявява, че не се е запознал със Зейнеп в САЩ, а я е откраднал от дома ѝ, тъй като се е влюбил безумно в нея. 

Източник: ТВ Сага 

Коментари