Утре в "Искрите на отмъщението": Сюхан катастрофира заради Джесур, Джесур се среща с Ръза и научава подробности за убийството на баща си (19-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (19-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Адалет подготвя ястия за Тахсин. Моли шофьора да закара готовата храна в затвора.

В затвора казват на Корлудаа, че навън вървят залагания за главата му. Тахсин се заяжда с един от неформалните лидери в килията, който му иска пари.

Хюля се обажда на Джахиде и я упреква, че вече не се интересува от нея и детето.

Сюхан се е прибрала в бащината си къща, но е много тъжна за раздялата им с Джесур. Още на погребението на Фюген той я гони.

Първата работа на Джесур, след като се прибира в Турция, е да посети гроба на майка си. Рафат му казва, че Сюхан се грижи за гроба.

Джахиде настоява Сюхан да се сдобри с баща си. Дори казва на момичето, че Джесур отдавна я е забравил. Сюхан реагира остро на репликата ма снаха си.

Джесур се среща с Бану, която му е уредила свиждане с Ръза. Затворникът приема срещата. Джесур му подава ръка. Бану започва да разпитва за онази нощ. Ръза отговаря, че Карахасаноулу е умрял два пъти. Кълне се, че не е убил никого, защото е бил дрогиран. Разказва, че след смъртта на директора е имало още няколко изстрела, но тъй като Тахсин го е натиснал не е разбрал какво става, Чул е полицейските сирени. Ръза предполага, че са извели Хасан от помещението и после са го хвърлили в пропастта заедно с колата му. Джесур обещава на затворника, че лично той ще накаже Тахсин Корлудаа. След свиждането съобщава на Бану, че ще се върне в Корлудаа. Тя не е съгласна, но Рафат я убеждава, че така трябва.

Панаирът в малкото градче тече. Сюхан дава изявление пред медиите. Джесур ги наблюдва. Сюхан не иска да коментират темата за съдебното дело. Случайно забелязва Джесур, но той си тръгва с колата. Тя хуква след него. 

Джесур отива в старата фабрика, където загива майка му. Сюхан проверява дали любимият й не се е прибрал в имението. Кемал настига своя приятел. Съобщава му, че Сюхан се е разпоредила да съборят сградата, за да направи парк на това място. 

Джесур взима Назлъ от Кемал и тръгва да се прибира. Сюхан също поема към градчето с колата си.

Джесур, яздейки Назлъ, изскача на пътя пред колата на Сюхан и тя катастрофира. Момичето е ранено, а той я вади от повредения автомобил...

Коментари