Днес в "Искрите на отмъщението": Джесур спасява Сюхан (20-и ноември)


Прочетете какво ще се случи днес (20-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Сюхан идва в съзнание и вижда Джесур надвесен над нея. Спомня си как любимият й е преживял смъртта на майка си. Той се интересува от прокурора и какво ще бъде наказанието на Тахсин за убийството на Фюген. Джесур не вярва на правосъдието. В своето отчаяние той се скарва с любимата си и я отблъсква, когато тя иска да му помогне. Сюхан се опитва да му обясни, че тя не е Тахсин. Джесур е категоричен, че за него тя е само дъщерята на убиеца на майка му...

Джесур откарва ранената в дома си и почиства раната й. Сюхан му казва колко много тайно е разговаряла с него и е искала да го успокои. Той отговаря, че всичките му усилия да се успокои са били напразни. Двамата се прегръщат, защото той все още я обича, но въпреки всичко отново я отпраща. Сюхан му казва, че Тахсин е жертва. Готова е да докаже своята теза. Двамата отново се скарват.

В затвора Туран подхвърля хапче на Ръза. В него има бележка.

Джахиде започва да се глези пред Корхан. Той е щастлив, че може да бъде полезен на бременната си съпруга.

Прокурорът посещава имението на Корлудаа. Настоява да поговорят всички заедно. Серкан показва на семейството на Тахсин, че писмата от Ръза са написани на една и съща хартия от тази, която я има в кабинета на Тахсин. Освен това тези писма са писани с химикалката на стареца. Семейство Корлудаа не вярват на тези улики. Прокурорът обещава на Сюхан да говори с Джесур и да му разкаже за просяка. Серхан се интересува от охранителните камери в имението.

Корхан започва да се съмнява в баща си, но косвено обвинява Адалет...

Коментари