Утре в "Прости ми": Фериде намира в сакото на Яман бележка от Джансу, Яман прогонва майка си, Осман и Зухре рещават да съберат Мурат и Гюзел (20-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (20-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Прости ми", излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по NOVA!

Топрак зарежда оръжието си. Припада обаче пред очите на Атеш, Лерзан и Галип. Това слага край на скандала и Атеш напуска дома на Топрак.

Джунейт споделя с Мурат, че е платил на Джансу да прелъсти Яман. Джунейт разбира, че Фериде и Яман са се сдобрили. Отказва да плати на Джансу уговорената сума.

Яман узнава, че майка му е изгонила Фериде от дома му. Когато се завръщат заедно с Фериде, той я прогонва.

Топрак решава да се сближи с Пънар, за да отмъсти на Зейнеп и Атеш. Пънар урежда среща между тях, без Зейнеп да я наясно с кого всъщност ще се срещне.

Осман усеща, че Мурат не може да забрави Гюзел. Казва на Зухре, че ще помогне на двамата да се съберат. Зухре съобщава на лелята на Гюзел, че ще искат ръката ѝ.

В джоба на сакото на Яман, Фериде открива бележка от Джансу. Той я заблуждава, че нито дрехата, нито бележката са негови.

Топрак насила качва Зейнеп в колата си, но Атеш и Галип ги пресрещат. Между двамата братя избухва скандал.

Източник: ТВ Сага

Коментари