Утре в "Искрите на отмъщението": Джесур отвлича Тахсин, Тахсин е прострелян, Сюхан се отказва от любимия си и хвърля брачната си халка (22-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (22-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Съдът отлага делото за убийството на Фюген за събиране на нови доказателства и освобождава Тахсин от ареста.

Сюхан търси Джесур дали си е у тях, но го няма. Ширин също се притеснява за показанията, които е дала.

Тахсин подарява мече на дъщеря си по традиция. Сюхан отново го пита дали наистина е убил Фюген. Тахсин отговаря, че някой е положил много усилия, за да го натопи.

Ръза научава, че Корлудаа е излязъл от затвора. Той се надява Джесур да си отмъсти.

Джесур е отвлякал Тахсин от панаира. Адалет съобщава за това на Сюхан и Корхан. Джесур завежда стареца край скалите и го заплашва, че ако не му разкаже за двете убийства ще го хвърли в морето.

Снайперист се цели в двамата, докато се боричкат на ръба на скалата. Тахсин се кълне, че е отишъл да спаси Адалет. Тахсин се плаши и обещава на Джесур, че ще разкаже кой е убил баща му. Когато започва да говори, снайперистът стреля по Тахсин и го ранява. Джесур се опитва да го спаси. Полицията е уведомена и пътува към скалите. Снайперистът изчезва с мотор. Сюхан е бясна. Гони Джесур от местопрестъплението. Обвинява го, че е искал да убие Тахсин. Сюхан хвърля брачаната си халка и се отказва от Джесур. Прокурорът казва, че младежът е загазил и заповядва да го следват.

Стрелецът се избавя от пушката като я хвърля в гората и се връща в хотела, за да наблюдава какво се случва край скалите.

Лекарите оперират Тахсин. Изваждат куршума и съобщават на семейството, че раненият ще се оправи.

Адалет обвинява Сюхан за случилото се. Тя защитава Джесур.

Прокурорът решава да разпитат Рафат.

Джесур се предава в полицията. Бану отива в участъка. Двамата се скарват и тя го разпитва дали е бил сам с Тахсин.

Корлудаа идва в съзнание, но под въздействието на упойката споменава, че ще убие Хасан. Сюхан чува тази реплика и излиза от стаята на баща си.

Тахсин е дал показания пред полицията и се е отказал да подава жалба срещу Джесур.

Прокурорът освобождава Джесур при условие, че няма да доближава Тахсин на по-малко от 50 метра. 

Тахсин моли дъщеря си да се разведе с Джесур. Тя му обещава да го направи, но при условие, че разкаже всичко на Джесур. В това време Адалет влиза и прекъсва разговора им. Тахсин казва, че майката на Джесур е била убита от Ръза и че някой друг му е помогнал...

Коментари