Утре в "Любов от втори опит": Фатих започва да работи при Шевкет, Мукадес решава да използва най-добрата приятелка на Зейнеп, за да ги раздели с Фатих (23-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (23-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Любов от втори опит", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Любов от втори опит", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AskYenidenBG/

Фехми и Мукадес заключват Орхан в една от стаите в имението. Селин го съжалява и го освобождава. Селин защитава Орхан пред близкитте си. Гюсюм също застава на страната на Орхан. Фехми и Мукадес са принудени са приемат Орхан на трапезата си. 

Орхан открива, че Фатих го е заместил като моряк. Шевкет заповядва на Фатих да хвърли племенника му в морето. Фатих се подчинява. 

Гюлсюм изпраща Хаджер в дома на Зейнеп, за да се грижи за Селим. Мукадес решава да придружи Хаджер, за да открие начин да раздели сина си и Зейнеп. Там Мукадес се запознава с най-добрата приятелка на Зейнеп отпреди заминаването ѝ за САЩ - Фадик. 

Мукадес се обръща към Ирем, за да проучи Фадик и да изкопчат от нея компрометираща информация за Зейнеп. 

Фехми иска да прибере Фатих в имението, но Шевкет заявява, че отсега нататък ще работи при него като моряк. Шевкет принуждава Орхан да се качи в колата на Фехми и да се върне в имението. 

Фатих разбира, че във фирмата на Шекерджизаде има къртица. 

Ирем дава цялата информация за Фадик на Мукадес. Мукадес наема ясновидка, към която Фадик е проявявала интерес. 

Източник: ТВ Сага 

Коментари