Утре в "Искрите на отмъщението": Хюля прониква в апартамента на Сюхан и я удря. Оръжието, с което е стреляно по Тахсин, е на Михрибан. (23-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (23-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Тахсин иска Корхан да остане при него за през нощта и отпраща всички други от семейството. Корлудаа пита къде са били всички, когато са разбрали за отвличането. Моли сина си да провери всички оръжия в чифлика и дали не липсва някое от тях. Тахсин се съмнява, че убиецът на майката на Джесур е някой от семейството.

Адалет отново напомня на Сюхан, че Джесур е луд и трябва да го забрави.

Бану иска да придружава Джесур навсякъде. Той й обещава, че няма да закача повече Тахсин.

Джахиде моли Бюлент за съвет как да отстрани Хюля. Той й предлага да отпратят бившата проститутка далече.

Кемал допуска, че Рафат може да е действал сам. Джесур звъни на своя приятел, но монтьорът не си вдига телефона. Сюхан отива в сервиза. Споделя с Рафат колко е объркана и го моли за помощ.

Джесур наблюдава сервиза и вижда Сюхан да говори с приятеля му. Звъни му. Рафат упреква Джесур, че е действал самостоятелно и му казва, че повече няма да му помага.

Сюхан се прибира в апартамента си в Истанбул и започва отново да преглежда архива.

Джесур се тревожи за Сюхан. Ширин му казва да отиде да говори с нея.

Полицията е намерила оръжието в гората.

Ширин вижда, че полицията проверява Михрибан дали има пушка. Жената си признава, че мъжът й е имал пушка. Оказва се, че оръжието е изчезнало мистериозно.

Хюля влиза в апартамента и алармата се включва. Сюхан се събужда, мислейки, че Корхан се е прибрал. Хюля се крие. Сюхан влиза в стаята и бившата проститутка я удря с един чадър. Момичето пада на земята, а Хюля офейква.

Джесур препречва пътя на Адалет. Пита я за онази нощ. В това време на пътя идва полиция и Адалет се възползва от това, като настоява Джесур да освободи пътя й. 

Хюля се обажда на Джахиде и й казва какво е направила. Снахата съобщава на Джесур, че нещо се е случило със Сюхан. Той веднага тръгва към Истанбул. Когато пристига в апартамента Сюхан вече дава показания пред полицаите.

Джахиде се възползва от ситуацията и казва на Хюля да не идва. 

Тахсин се разпорежда да изгонят Михрибан и Бюлент от Корлудаа. Пушката е била открадната. Бюлент се развиква. Адалет се опитва да поддържа това обвинение. Михрибан казва, че Адалет се е срещнала с Ръза и е говорила с него. Тахсин се вбесява и гони всички от стаята си. Настоява жена му да разкаже истината. Ръза се е обадил на сестра си по телефона. Казва й, че ще се предаде, но че не е виновен, защото Тахсин е щял да го убие. Предупреждава сестра си, че и тя е жертва на Корлудаа. Тахсин е бесен, защото е повярвала на брат си. Яддосан, той я гони от стаята си...

Коментари